TOROCO blev i 2001 stiftet af Kim Toftum og Martin Rossing. Kim har en baggrund som elektriker og Martin har mange års erfaring indenfor handel og service.

Målet er til stadighed at skabe samt drive en professionel og serviceorienteret virksomhed inden for rengøring og ejendomsservice, med kvaliteten som omdrejningspunkt.

Virksomheder og ejendomme der serviceres af TOROCO, skal til enhver tid fremstå rengjorte og præsentable både ind- og udvendigt.

Det kræver en grundig planlægning, et systematisk men dog fleksibelt rengøringsprogram og en professionel udførelse af en lang række nødvendige opgaver såsom vedligeholdelse af grønne arealer og gårdmiljøer, trappevask, rengøring, snerydning, tilsyn med varmeanlæg etc.

Hos TOROCO møder vi kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og altid med et venligt smil!

TOROCO støtter Feltpartner Pro - Læger uden Grænser.

TOROCO er medlem af SBA som ligger under Dansk Industri DI og vi følger service normen.

Vores kvalitetsbevidste og pligtopfyldende personale, har alle, gode kompetencer og mange års erfaring inden for miljøvenlig erhvervsrengøring og ejendomsservice af høj kvalitet.

Siden firmaets begyndelse har TOROCO oplevet en positiv vækst hvad angår kunder, personale, samarbejdspartnere men også udbuddet af serviceydelser er øget. TOROCO tilbyder nu også Malerservice, GxP og Industrirengøring.

Med vores konstante fokus på forbedring, flid, progressivitet og positive indstilling er vi stolte over at være blevet kåret som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen hele 2 år i træk.

Kontakt TOROCO for yderligere information – HER